Ahşap ev ürünleri sağlıklı mı
Ahşap ev ürünleri neden sağlıksız

Ahşap Ev ve Mutfak Ürünleri

Ahşap Ev ve Mutfak Ürünleri

Ağaçların rüzgarın etkisiyle çıkardıkları güzel yaprak sesi, güneşin insanı içini ısıtan harika ışığı, doğayla iç içe olmanın verdiği değeri paha biçilemez. Bu yüzden ahşap ev daha çok tercih edilmeye başladı.

Ahşap ev modeli

İnsanın stresli şehir yaşamından olumsuzluklardan biraz uzakta huzur ve doğallık sağladığı için insanların ilgisini çekiyor. Bu sağlıklı yaşam sayesinde kendimize harika bir hediye vermiş oluruz.

Neden Ahşap Evde Yaşamalıyız?

  • • Sağlıklı yaşam
  • • Uzun ömürlü
  • • ​​​Depreme dayanıklı
  • • Hızlı inşa edilir
  • • Yangına karşı direnci yüksektir

Korkusuzca yazacağımız bir yaşam biçimi. Ahşap bizi her türlü koruyan bilen 200 yıla kadar sağlam kalabilmektedir. 800 yıla aşkın hala ahşap mimariler mevcut. Bakımı ise çok kolaydır.4 ve 7 yılda bir su bazlı CE ve ISO belgeli vernik ve boya ile dış cepheyi boyayarak bakım sağlanmaktadır ve aynı şekil yaptığınız ahşaptan dekorasyonlara vernik ve boya uygulayabilirsiniz.

Ahşap ev

Bu kolay uygulamanın maliyeti çok uygundur. Yapımı çok kısa sürede gerçekleşir. 3 ve 5 hafta içinde kolay bir şekilde monte edilir.

Ahşap Ev İçi Görünümü İçin

Ahşap evde iç görünüm estetik açıdan bizim için önemli. İçini de ahşap ile dizayn edebilirsiniz.

Ağaç dalları ev dekorasyonu için size farklı fikirler verebilir düzenli bir şekilde bir araya getirilmiş ağaç dalları eviniz için harika bir dekorasyon elde etmiş olursunuz. Kendinizi doğada hissettirecek olan bu dekorasyon modelleri ile evinizde güzel bir görüntü oluşacak.

Ahşap Mutfak Ürünleri

Sağlıklı yaşam için yemek bizim için en önemli şey. Ne kadar ahşap doğallığından tercih edilen olsa bile yeterince sağlıklı değildir.

Ahşap Mutfak ürünleri

Ahşap ürünler neden sağlıklı Değil?

İyi temizlenmediği sürece kalan kimyasallar bakteri üremesine sebep olarak zehirlenmeye hatta kansere yol açabiliyor. Bu durum restoranlarda ve gıda firmalarında daha yüksektir. Hastalıklarının çoğunu oluşturan ahşap yerine diğer sağlıklı ürünleri seçmemiz daha uygun.

Ahşap ürünler sağlıklı mı?

Ne kadar ahşap ev yaşamımız için sağlıklı olsa bile mutfağımızda ahşap ürünlere yer vermek bir o kadar sağlıksız. Mümkünse ahşap ürünleri mutfağınıza sokmayalım. Herkese sağlıklı günler dileriz.

Ayrıca Kontrol Et

Dekoratif Halı modelleri

Dekoratif Halı Modelleri

Şüphesiz, bir evin olmazsa olmaz eşyalarından birisi de halıdır. Dekoratif olan halı modelleri Durum böyle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir