Reklam alarak zengin olma

Evet sevgili okurlar, bu yazıyı gerçekten çok keyifli bir şekilde heyecanlanarak yazmaya başlıyorum çünkü sistem gerçekten çalışıyor, eğer işinizi yapmayı seviyorsanız çok para kazanmanız o kadar mümkün ki, reklam satın alma

Konu internetten para kazanma değil kesinlikle, yaptığınız işi internetten pazarlama ve daha çok müşteri kazanma, bunu yaptığınızda çalışmaktan yerinizde oturamayacaksınız buna EMİNİM.

Sistemi anlatıyorum hazır olun,

Reklam satın alma

Güzel bir meslek ele alalım öncelikle bizim denediğimiz sistem Çilingir üzerine,

Öncelikle bir dükkanınız var ve o dükkanda çilingir hizmeti veriyorsunuz.

Öncelikle sitenizi mülk olarak google’a tanımlıyorsunuz, adresinizi google’da gösteriyorsunuz. Gerekli telefon bilgilerinizi google’a tanımlıyorsunuz,

Eee bunu biz de biliyorduk diyeceksiniz 🙂 Merak etmeyin heyecanlı kısmı o değil çünkü dediklerimizi yaptığınızda internetten çok para kazanacaksınız.

Basit ücretsiz yada çok cüzi bir miktarda para ödeyerek 5 adet web sitesi yapıyorsunuz. Önemli olan oranın iletişim sekmesi. Adresinizi çalıştığınız bölge ile sınırlamayın siz çilingirsiniz, bu dediğimi yaptıktan sonra 100km2 çevrenize çilingir hizmeti veriyor olacaksınız.

iletişim bilgilerinizde merkez adresiniz örneğin Sultanbeyli, Şube adresi olarak Maltepe, Tuzla, Gebze, Kartal, Kadıköy vb… çevre ilçeleri de mutlaka girin.

Yaklaşık 5 adet GSM hattı ve konum alabileceğiniz 5 Adet telefon alın. (ciddiyim çünkü hepsi çalacak) 🙂 Hani 5 adet web sitesi yapmıştınız ya bu telefon numaralarını sitelere dağıtıyorsunuz.

Reklam satın alma

Gerekli tanımlamaları yaptıktan sonra Google Adwords’ten hesap açıyorsunuz ve bu web sitelerini teker teker tanıtıp reklamınızı veriyorsunuz.

Ödeyeceğiniz reklamlar sizi şaşırtmasın Aylık site başına 1500 TL civarında para ödeyeceksiniz ama bunu telefonlarınız çalmaya başlamadan önce adım adım yapın reklamlarınız görünmeye başladıktan sonra 50 TL ile başlayın, kendinize bir motorsiklet alın keza trafikte oradan oraya savrulacaksınız, (ödediğiniz paranın yüksek olmasındaki sebep rakiplerinizin çok fazla olması ve aralarından sıyrılmanız gerekmekte.) kolay gelsin.

İlerleyen zamanda bir kaç tane daha motorsiklet almanız yada kiralamanız gerekecek, ayrıca yanınıza eleman almanız gerekmekte çünkü tüm işlere yetişemeyeceksiniz,

Şimdi size bir örnek vermek istiyorum.

Ben gece vakti anahtarımı kaybettim ve kapıda kaldım, çilingir’i nereden bulacağım ?

Cevap internetten

Hangi arama motorunu kullanacaksınız?

Tabii ki Google ile

5 adet web sitesi reklam ile ön plana çıkmış olacak ve arasından birini seçeceğim. Muhtemelen bu 5 site benim seçeceğim siteden 1’i olacaktır.

Denenmiş ve ispatlanmıştır. Umarım ufkunuzu açan bir örnek vermişimdir. Etiketler: Reklam satın alma

Sorularınız olursa yorum yazın lütfen…

Ayrıca Kontrol Et

yapay-zeka-oneri-sistemleri

Yapay Zeka ve Öneri Sistemleri: Kişiselleştirilmiş Deneyimlerin Aracı

Günümüzün dijital dünyasında, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun içeriklere erişimini sağlamak ve alışveriş deneyimlerini özelleştirmek giderek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir