Hadi Para Ödüllü Bilgi yarışması Para kazandıran mobil uygulama Para kazandıran oyun

Para Kazandıran Mobil Uygulama Oyunu “Hadi”

Para kazandıran mobil uygulama oyunu hadi Android Play store ve Apple Store lardan indirebiliyorsunuz.

Ücretsiz Para Kazandıran mobil uygulamalar bilgi yarışması hadi

Hadi Gerçek Ödüllü Bilgi yarışması Uygulaması

Son zamanlarda para kazandıran uygulamalar arasında en popüleri olan hadi bilgi yarışması uygulaması gün geçtikçe kazandırmaya devam ediyor.

En büyük ödül olarak bu zamana kadar Fizzy sponsorluğunda 20.000 TL’lik ödül dağıtan hadi uygulaması kullanıcı sayısını 400.000 kişi olarak belirledi ve gün geçtikçe de arttırmaya devam etmekte.

“hadi” uygulamasını bu başarısından dolayı tebrik ederiz. Para kazandıran mobil uygulamalar arasında yerini aldı.

hadi uygulaması nasıl çalışıyor?

Hadi uygulamasını öcelikle apple store veya android play den kendi hesabınız ile indiriyorsunuz ve kendinize bir kullanıcı adı tanımlıyorsunuz. Sizlerden ekstra başka bir bilgi istemiyor.

Hadi internetten para kazandıran mobil uygulamasını aşağıdaki link’lerden indirebilirsiniz.

Apple Store’dan indir tıkla

Adroid Play’den indir tıkla

hadi Yarışma periyotları nelerdir?

Hadi bilgi yarışması uygulaması telefonunuza günde 2 kere bildirim gönderiyor, Bu bildirimi gönderme zamanları öğle saat 12:30 ve akşam saat 20:30’da oluyor. Gelen bu bildirim ekranı size yarışmanın başladığını söylüyor ve sizde bu bildirime tıklayarak yarışmaya girebiliyorsunuz.

hadi uygulamasında kaç soru soruluyor?

indirdiğiniz Hadi bilgi yarışması uygulamasında toplamda 12 sorudan oluşuyor ve sorular basitten zor’a doğru ilerlemekte, herhangi bir soruda elenirseniz yarışmayı izlemeye devam edebiliyorsunuz fakat cevap verme şansınız olmuyor. 12. soruya ulaştığınızda ve doğru cevap verdiğinizde büyük ödülü kaç kişi kazanmış ise toplam ödül o kişi sayısına bölünüyor. Örn: 20.000 TL / 200 kişi = 100 TL/kişi kazanmış oluyorsunuz. Toplamda 15 dakika gibi bir sürede bu kadar parayı siz de kazanabilirsiniz.

Ücretsiz uygulama hadi gün geçtikçe kazandırdığı kişi sayısını arttırıyor.

Hadi canlı bilgi yarışması, Türkiye’nin ilk canlı, sunuculu bilgi yarışması olarak tarihe ilk imzasını attı.

Kullanıcılardan gelen yorumlar oldukça olumlu, ilgi çekici para kazandıran yarışmayı sunucu Müge Boz sunuyor.

Müge Boz kimdir?

Müge boz 13 Nisan 1984 doğumludur. Anadolu Üniversitesi Sinema TV ve Halkla ilişkiler bölümünü bitirmiştir. Yurt dışında da eğitimine devam etmiştir.

Müge Boz’un Yer aldığı bazı projeler

2009’da Turkcellin 3G reklamında, 2010 yılında da Arçelik Autologic Çamaşır Makinesi, Maximum Kart ve Nescafe 3’ü 1 Arada reklamlarında rol almıştır.

Zen pırlanta‘nın 2010 kampanya yüzü olarak yer aldıktan sonra, Loft ve T-Box çekimlerinde de bulunmuştur.

Leyla ile Mecnun dizisine 2. sezonda dahil olan Müge boz  2. sezonun sonunda ayrılmış, TRT 1de yer alan Gurbette Aşk adlı dizide rol almış, son olarakta Kayıt Dışı dizisinide kariyerine eklemiştir.

hadi Nasıl Para Çekerim?

Hadi uygulama Oyun Ekranı

Oyunda biriktirdiğiniz paranız 20.00 TL yi bulduğunda para çekebilirsiniz. Kazandığınız paranın üzerine tıkladıktan sonra hadi size IBAN numarası soruyor, siz bu iban numarasını girdikten sonra, paranız hesabınıza hadi tarafından gönderiliyor.

Hadi uygulama Para çekme Ekranı İban Numarası girişi

hadi para kazandıran yarışma Bu paranın suyu nereden geliyor 🙂 ?

hadi uygulaması; yaptığı sponsor anlaşmaları ve yatırımcılardan, reklam anlaşmalarından gelen paralar ile sizlerin kazancı ödeniyor.

Joker Kazanarak Şansınızı katlayın

Uygulama üzerinde para kazanmak çok kolay, arkadaşlarınızı davet ederek size joker veriliyor. Siz, kayıt olurken yazdığınız kullanıcı adını arkadaşınıza gönderiyorsunuz, arkadaşınızda sizin referans adınızı yani kullanıcı adınızı hadi ekranına giriyor ve siz joker kazanmış oluyorsunuz. Ne kadar çok arkadaşınızı eklerseniz o kadar çok joker hakkınız olur ve ödül kazanma şansınız o kadar çok artar.

Jokerinizi sisteme tanımlamak için, uygulamanız açıkken size gelen Joker kodunu ekranın sağ köşesinde bulunan … işaretine tıklayarak girebilirsiniz.

Hadi bilgi yarışması Joker Ekranı

Hadi uygulamasında yazışma

hadi uygulaması yarışma ekranını açtıktan sonra, yani saat 12:30 ve 20:30 saatlerinde, otomatik bir chat ekranı geliyor önünüze ve siz orada arkadaşlarınız ile yazışabiliyorsunuz. Yarışma sırasında arkadaşlarınıza ipucu da verebilirsiniz.

Unutmadan söyleyelim, hadi’ye kaydolurken yazmış olduğunuz kullanıcı adını tekrar değiştirmeniz mümkün değildir, o yüzden oyun ekranına kayıt olurken, kullanacağınız kullanıcı adını dikkatli ve doğru şekilde giriniz.

Hadi bilgi yarışmasına soru gönder

Hadi bilgi yarışmasına isterseniz soru gönderebilirsiniz, soru gönderme ekranına, uygulamayı çalıştırdıktan sonra telefonunuzun sol üst köşesinde beliren ? simgesine tıklayarak soru sor ekranına ulaşabilirsiniz.

Kim bilir belki sizin yazdığınız soru bir gün yarışırken karşınıza da çıkabilir.

Hadi bilgi yarışması Soru Önerme Ekranı

Liderler kim?

Her başarı ödüllendirmeye değerdir, Uygulama ekranını açtığınızda sorulan sorulara doğru cevaplar verdiğiniz zaman, başarıya adım adım gidiyorsunuz demektir, Uygulama ekranında sizin de resminiz çıkacak ve kazandığınız toplam ödül tüm zamanlara göre yada sadece bu hafta olarak ekrana yansıtılacaktır.

Üstelik, kazanmış olduğunuz ödüller direkt olarak kendi ekranınızada da belirecektir.

Program Hakkında

hadi Bilgi yarışması uygulaması, para kazandıran online oyun olarak android play ve apple store da yerini aldı. Programda zaman zaman yavaşlamalar oluşabiliyor, sunucu konuşurken soru ekrana çıkmış olabiliyor,

yada soru sorulurken bakmışsınız 3 saniyeniz kalmış fakat soruyu anlamadınız bile, geri dönüşü yok. Sallayarak şansınızı denemeniz gerekmekte, evet bizde denedik ve bu tür sıkıntıları yaşadık, ödülü henüz kazanamadık ama hergün bunu deneyerek azimli bir şekilde kazanmaya odaklanacağız.

Program yapımcıları konular ile sürekli ilgilenmektedir, bu tür yarışmaların ülkemizde yazılımlarının geliştirilmesi önemli derecede önemlidir. Sizlerde gereken desteği sunabilir, katkı sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Apple Store’dan indir tıkla

Adroid Play’den indir tıkla

Ayrıca Kontrol Et

yapay-zeka-oneri-sistemleri

Yapay Zeka ve Öneri Sistemleri: Kişiselleştirilmiş Deneyimlerin Aracı

Günümüzün dijital dünyasında, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun içeriklere erişimini sağlamak ve alışveriş deneyimlerini özelleştirmek giderek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir