Google benim işletmem nasıl kayıt yapılır
Google haritalarda nasıl çıkarım

Google Benim işletmem’e nasıl kayıt olunur?

Google Haritalarda nasıl çıkarım?

Merhabalar google benim işletmeme nasıl kayıt olabileceğiniz ile ilgili adım adım video’da bilgilendirme yer almaktadır.

Kasap manav yada bir tekstil atölyeniz olabilir. Yada Eczane Butik veya hırdavatçı olabilirsiniz.

Günümüz şartlarında ve z kuşağının gelişimi ile artık her soru google’a soru sorarak aradığımızı bulmaktayız. Sizin de yerinizi almanız işletmenizi google’a tanıtmanız hem bilinirliğinizi arttırmanızı hemde müşterilerinizin size gerek telefonunuz gerekse yazışarak sipariş almanızı bile sağlayabilir.

Google işletmem ücretsizdir. Aracı firmalar sizleri telefon ile arayarak ücret isteyebilir. Aşağıdaki videoyu izleyerek kendiniz de bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Az önce aracı firmalar olarak nitelendirdik fakat sizi google’dan arayarak iletişim kurmak istediğini ve haritalarda aylık yıllık fiyatlar ile size yardımcı olacağını söyleyen firmalar olabilir. Normal google partnerleri bu işi yapmaz bile yapsa da ücret bile talep etmez bu iş için.

Google İşletme kaydınızı yaparak internette yerinizi alın!!

Ayrıca Kontrol Et

yapay-zeka-oneri-sistemleri

Yapay Zeka ve Öneri Sistemleri: Kişiselleştirilmiş Deneyimlerin Aracı

Günümüzün dijital dünyasında, kullanıcıların ilgi alanlarına uygun içeriklere erişimini sağlamak ve alışveriş deneyimlerini özelleştirmek giderek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir